Kathar-land - Rejse i Sydfrankrig

Kathar-land - Rejse i Sydfrankrig
Forfatter: Flemming Holm Larsen
Varenummer: 87-7466-300-3
Point: 0
Lagerstatus: 87
Pris: Kr.240,-
Ex. moms: Kr.192,-

Kathar-land - Rejse i Sydfrankrig

Forfatter: Flemming Holm-Larsen.

Stederne ånder endnu af de gådefulde tempelherrer og Albigenserkorstoget - én af de besynderligste begivenheder i Europas historie - et korstog mod kristne!

Kathar-land - Rejse i Sydfrankrig

Béziers ... Carcasonne ... Foix ... Toulouse ... Albi. Navne som fremkalder indtryk af det solfyldte Sydfrankrig; men også rummer historiens vingesus ... stederne ånder endnu af de gådefulde tempelherrer og Albigenserkorstoget - én af de besynderligste begivenheder i Europas historie - et korstog mod kristne!

Eller var de kristne disse albigensere, katharer og tempelherrer? Endnu i dag er de omgivet af mystik. Hvad var det for en viden de sad inde med, som fik dem til med ophøjet ro at bestige kætterbålet?

Frem for alle den uanselige landsby Rennes-le-Château ved Pyrenæernes fod, som gennem mere end tredive år - takket være bogen Det hellige Blod og Den hellige Gral er blevet en af Frankrigs mest søgte seværdigheder.

Andre bøger af samme forfatter: "Sorte jomfruer eller madonnaer - Rejse i Auvergne og i tiden" og "Pilgrimsvejene til Santiago de Compostela".

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse: Bemærk: HTML oversættes ikke!

Bedømmelse: Dårlig            God

Skriv koden fra billedet herunder: