Bogpakke - Bo Paulsen

539,95 kr.
499,95 kr.

Forfatter: Bo Paulsen
Varenummer: 978-87-91699-28-8

Få varen pakket ind
Antal
1
Tilføj til kurv

"Begraver døden sandheden" har baggrund i virkelige hændelser, suppleret med fiktion og forfatterens fantasi. Denne teknik er anvendt for at sløre de autentiske forhold, hvis karakter læseren må gætte sig til, og som bogen i virkeligheden omhandler. Med sin egen professionelle baggrund i Politiet og sit kendskab til PET, giver forfatteren et indblik i, hvordan en sådan normalt meget lukket organisation arbejder. Læseren får også, takket være Bo Paulsen, et indtryk af de mennesker af kød og blod, kvinder som mænd, der arbejder i Politiet og PET. Noget er meget konkret i bogen. Således tager handlingen fart med en tur fra København til Fuglsøcentret med linje 888, men den rundes af på overraskende måde et noget fjernere sted. Undervejs føres læseren gennem flere spændende og velbeskrevne afsnit om relationer mellem forskellige mennesker, så tråden og dermed spændingen fra første kapitel til slutningen er intakt hele tiden.


I den første bog af Bo Paulsen med titlen “Begraver døden sandheden” føres læseren gennem en spændende handling frem til en slutning, som også rummer nogle uafklarede spørgsmål. Dem får læseren svaret på i bog nummer to, hvis titel ”Sandhedens time” antyder, at noget mere må være sket, og så skal mere i øvrigt ikke røbes her. Med fortsættelsen af sin første bog bekræfter Bo Paulsen sit store talent for at fortælle en god og spændende historie, tilsat professionel viden fra en karriere i det danske politi.

Læsningen lettes af, at “Sandhedens time” er delt ind i over 50 korte kapitler. Det er svært ikke lige at tage næste og næste og næste kapitel med, når man læser bogen, for Bo Paulsen formår også denne gang at holde spændingen i live til det allersidste.

“Sandhedens time” opleves naturligt nok ekstra værdifuld, hvis man også har læst Bo Paulsens første bog, fordi persongalleriet går igen herfra. Med udbytte kan man inden egentlig læsning studere oversigten over de personer, der optræder i bogen.


Knud Mogensen