Bogpakke - Tempelherrernes arving

719,95 kr.
449,95 kr.

Forfatter: Bjarne H.A. Petersen
Varenummer: 001001

Få varen pakket ind
Antal
1
Tilføj til kurv

Den 14. Ridder | Elfenbenstestamentet | Nøglens vogtere

Tempelherrernes Arving - Den 14. Ridder

Efter sin mors begravelse - hun var hans sidste familiemedlem, tager Peter hen til hendes lejlighed for at tømme den for minder. Her venter en overraskelse i form af et mærkeligt testamente efterladt af hans biologiske far. Et testamente der fører ham frem til hans oprindelige families rødder. Gennem Peter oplever vi et farvestrålende persongalleri: På den ene side tapre og fanatiske tempelherrer som kæmper for at bevarer ordenens ritualer, ry og kostbarheder, og på den anden side gamle nazister og den jødiske efterretningstjeneste der hver især jagter tempelherrernes skatte. Og vi får den spændende beretning om Peters kamp for at hindre tempelherrernes historiske effekter i at falde i forkerte hænder og få opklaret hemmelighederne omkring testamentet. En kamp der føres med moderne IT- og kommunikationsudstyr.
Romanen er en spændende blanding af fortid og nutid og en betagende læseoplevelse for de mange læsere, der er grebet af tempelridderne og deres korstog.

Tempelherrernes arving - Elfenbenstestamentet
En spændende historie bygget op over anekdoterne om hvad der blev af Tempelherrernes skatte.
En fortsættelse af Tempelherrernes Arving - Den 14. ridder.

Tempelherrernes arving - Nøglens vogtere
Efter fundet af en gammel kobberrulle med indskrift af Hiram, bygmesteren af Salomons tempel, indvikles Peter i en storstilet jagt på at finde hemmeligheden bag denne manuskriptrulle.