Den kvindelige Messias

239,95 kr.

Forfatter: Pia Sandberg Nielsen

ISBN: 9788794174121

Få varen pakket ind
Indpakning
+15,00 kr.
Antal
1
Tilføj til kurv

Hvis vi antager, at Loven om tiltrækning er sand – hvis tanker bliver til virkelighed, hvorfor så ikke bruge den viden og skabe en bedre verden for os alle?

Romanen er først og fremmest en kærlighedshistorie. Men det er samtidig også en historie om en kvindes spirituelle udvikling og hendes opdagelse af Loven om tiltrækning, og hvordan denne lov kan bruges i et forsøgt på at gøre verden til et bedre sted. Det er en bog om at tro på noget, man ikke kan se. At vi alle er del af en større helhed, og at vores tanker og følelser påvirker vores virkelighed.

Uddrag
… Hun stod fuldstændig paralyseret, mens dyret undersøgte hende med sin snude. Den store hvide bjørn satte sig ned helt tæt på dem, den så på dem, længe. Så nikkede den med sit vældige hoved, rejste sig og forsvandt langsomt i sneen. En skinger ringende lyd fik Sara til at fare sammen. Hun åbnede øjnene, hun lå i sin seng. Forvildet så hun sig omkring. Han var væk, og det var isbjørnen også. Da hun rakte ud efter telefonen, så hun en dråbe størknet blod på sin ringfinger – der hvor rosens torn havde stukket hende …