Den som er betroet

319,95 kr.
10 anmeldelser
Varenummer: 978-87-94174-07-7

Forfatter: Jimmy Fisker
Varenummer: 978-87-94174-07-7

Få varen pakket ind
Antal
1
Tilføj til kurv

I “Den, som er betroet” tager Jimmy Fisker sine læsere med på en uhyre spændende og veltilrettelagt rejse. Hans bog giver samtidig flere interessante tidsbilleder.

Udgangspunktet er en formodning om, at der har eksisteret en hemmelig forståelse under den tyske besættelse, måske en regulær aftale, mellem danske modstandsfolk og den tyske værnemagt. Den kunne i værste fald have fået store konsekvenser for Danmark efter befrielsen. De, der var den viden betroet, blev pålagt livslang tavshed

Kapitel for kapitel følger man en række mennesker og deres skæbner i en dramatisk og velkomponeret handling.

Bogen er en blanding af kendsgerninger og antagelser. Men meget konsekvent bygget på en omfattende research. Persontegningerne er overbevisende, godt støttet af, at forfatteren også har et indgående kendskab, til de byer han omtaler - og sågar synes at være fortrolig med journalisters måde at arbejde på.

Man belønnes åndeligt og bliver klogere af at læse “Den som er betroet”.

Kundeanmeldelser

Baseret på 10 anmeldelser
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
31. maj. 2022

Peter Jakobsen, Skelhøje
Gå ikke glip af denne spændende bog!
Jimmy Fisker har med bogen ”Den som er betroet” skrevet en virkelig god og spændende bog om den turbulente tid omkring krigens afslutning i 1945.
Der optræder både virkelige og fiktive personer i bogen, og handlingen foregår i 2 plan, dels i 1945 og dels i 2001, med to hovedpersoner, hvilket bidrager til spændingen. Sammenholdt med forfatterens spændende bud på, hvad der kunne være sket gør, at man sidder tilbage med en følelse af, at dette måske kunne være virkeligheden.
Bogen er virkelig velskrevet. Personerne er beskrevet, så man ser dem for sig. Man indfanges hurtigt af handlingen, og fastholdes til sidste side. Det er en bog, som giver stof til eftertanke, både hvad angår dengang og nu.
Gå ikke glip af denne spændende bog. - Læs den! – Læs den!
26. apr. 2022

Ulla og Frank Sørensen, Skovlunde
Bogen minder læseren om en tid vi ikke bør glemme
"Den som er betroet", er en spændende, god og velskrevet bog, som det er vanskeligt at lægge fra sig. Bogen minder læseren om en tid vi ikke bør glemme – og det uagtet om begivenhederne handler om noget, der kan være foregået fortroligt – eller om mere velkendte hændelser. Overgangen mellem mere nutidige handlinger og beskrivelser fra besættelsestiden medvirker til at give bogen en interessant vinkel – og bidrager til bogens indhold af troværdighed.
26. apr. 2022

Mikkel Flemming, Tapdrup
Bærer præg af en omfattende research
"Den som er betroet", er en meget spændende og velskrevet bog, der har en underliggende humor, som spiller perfekt sammen med det ellers alvorlige Emne. I det hele taget har man svært ved at lægge den fra sig, når man først er gået i gang. Det er tydeligt at der er lavet en omfattende research, både af emnet, personerne og af de lokale forhold man møder i bogen.
24. apr. 2022

Merete Nielsen, Vejrum
Indsigtsfuld læseoplevelse
Jeg har nydt at læse "Den som er betroet" samtidig med at jeg nogle gange måtte lægge den fra mig, når den blev lidt for spændende og barsk i forhold til de begivenheder, der skete både under og efter besættelsestiden.
Den uden tvivl omfattende research, der ligger til grund for bogen, har givet mig indblik i nogle af de opgør, der har fundet sted - selv mange år efter anden verdenskrig.
Mange hændelser har øjensynligt ikke været så åbenbare og gennemskuelige, som jeg indtil førhen har troet. Det har været en god og indsigtsfuld læseoplevelse - tak for det!
24. apr. 2022

Mik Andersen, Silkeborg
Læs den!
Bogens historie foregår i et tidsmæssigt dobbeltunivers, hvor man følger bogens to hovedpersoner, dels i nutiden og under Anden Verdenskrig.
På en gennemtænkt måde, bliver man revet med i et hæsblæsende tempo, som gør det svært, at lægge bogen fra sig.
Karakterende i bogen er troværdige og da der optræder virkelige personer i handlingen, bliver man, i mange tilfælde, næsten i tvivl om, om tingene vitterligt er hændt. I hvert fald, sad jeg tilbage, med alvorligt stof til eftertanke, særligt med bogens dystre underbudskab i mente.
Det er tydeligt, at der ligger et omfattende researcharbejde bag historien. Om forfatteren har ret i sine opsummeringer af det historiske perspektiv, er tankevækkende skræmmende.
21. apr. 2022

Joan Rasmussen, Aarhus
Topkarakter herfra!
”Den som er betroet” er en super god og spændende bog med fremadskridende handling, med et godt og underholdende sprogbrug - og fine overraskelsesmomenter. Topkarakter herfra!
21. apr. 2022

Hans Engberg, Randers NV.
Troværdig og underholdende beretning
Tak for mange gode timers ”underholdning” med læsning af ”Den som er betroet”. Et spændende forløb og en tankevækkende formodning, der rulles op for læseren. Den gode idé med at ”pakke” historien i den unge advokats fund og forsøg på at finde en opklaring er fint beskrevet. Forfatteren kommer igennem nogle ”suspekte” miljøer. Hans egen opvækst i Aarhus bærer præg af et godt kendskab til området, som gør beretningen yderligere troværdig.
21. apr. 2022

E. V. Rasmussen, Tjele
En bog jeg varmt kan anbefale
”Den som er betroet” er en bog jeg har haft svært ved at lægge fra mig. Den er ganske enkelt spændende fra første side - og en bog jeg varmt kan anbefale. Man bliver uvilkårligt draget ind i begivenheder, der har fundet sted under det sidste år af besættelsen, herunder nogle der i givet fald måske ikke skulle have set lyset - heraf kommer nok efter alt at dømme bogens titel!
13. apr. 2022

Laila Holm, Vammen
Spændende og velskrevet
Bogen er ikke så let at blive færdig med. Den er fantastisk ... spændende og velskrevet hele vejen. Sikke en præstation!
9. feb. 2022

Knud Mogensen, Redaktør Randers Amtsavis
Stor læseoplevelse
Man belønnes åndeligt og bliver klogere af at læse "Den som er betroet"