Bo Paulsen

Bo er født i Støvring ved Randers i 1949. Han er uddannet ved politiet i 1975, og har sidenhen suppleret med flere relevante uddannelser indenfor området, bl.a. polititaktisk lederuddannelse 1990.

Han har gennem årene arbejdet indenfor flere forskellige grene af politiet, indtil det høje stress niveau, førte til depression, og PTSD i 2006, og deraf følgende afskedigelse.

Bo valgte, på opfordring fra sin datter, at skrive sig ud af depressionen, og hans oplevelser er kommet til live i romanen, Begraver døden sandheden. 

I dag er Bo pensionist og bosat i Grenå, men det travle liv er dog ikke lagt på hylden. Hans passion er motorcykeltouring og han tilrettelægger gerne kurser for ældre, om det at færdes sikkert på motorcykel.

Foredrag forespørgsel

Mød den spændende folkepensionist, forfatter, foredragsholder og tidligere politimand, Bo Paulsen.

Bo har beskæftiget sig med meget indenfor politiet, fx gadebetjent, færdselspolitiet, kriminalpolitiet, lederjobs, aktionsstyrken (AKS) og et par år i Grønlands politistyrke. Han sluttede karrieren som vivepolitiinspektør i Grenaa.

Bo fortæller om, hvordan og hvorfor han blev ramt af stress, depression og Ptsd (post traumatisk stress syndrom) og om hvordan han stadig forsøger at kæmpe sig ud af mørket.

Bo´s mål med dette foredrag, er at gøre tilhørerne opmærksomme på konsekvenserne af, ikke at få sagt fra i tide. Det er en beretning om et spændende og belastende liv, der brød sammen i 2006

Fortællingen omhandler også en beskrivelse af processen ved at skrive romanen ”Begraver døden sandheden” som udkom i 2018.

Foredragskalender


Bøger

Begraver døden sandheden

Begraver døden sandheden

"Begraver døden sandheden" har baggrund i virkelige hændelser, suppleret med fiktion og forfatterens..

Kr. 260,- Eks. moms: Kr. 208,-

Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)