Gandi

279,95 kr.
139,95 kr.
1 anmeldelse
Varenummer: 978-87-91699-68-9
  • Forfatter: Jens Bach Andersen
  • Varenummer: 978-87-91699-68-9
Få varen pakket ind
Antal
1
Tilføj til kurv

"Gandi" er overraskende, underholdende og fantastisk godt skruet sammen. Danmarks svar på Forrest Gump.

Gandi har alle odds imod sig, da han kommer til verden som søn af en enlig mor i efterkrigstidens Danmark. Vi bliver via fødsel, opvækst og voksenliv taget ved hånden igennem vores allesammens samfund fra tiden efter 2. verdenskrig til idag. På humoristisk vis afsløres alle svagheder ved såvel menneskeheden som den tid, hvori vores velfærdssamfund skabes i. En exceptionel læseværdig oplevelse.


Kundeanmeldelser

Baseret på 1 anmeldelse
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
25. jan. 2022

Marisa Søby
Dette er virkelig en af de mest velskrevet bøger jeg længe har oplevede. Den er humoristisk og sjov på en helt ny måde. Hos den ældre generation vil fortællingen gå rent ind og man vil helt sikkert kunne nikke genkendende til rigtig mange af de ting bogen beskæftiger sig med.
For den lidt yngre generation, som jeg, er denne bog også interessant, da man dykker ned i en spændende tidslomme. Det hele er virkelig velgennemført. Udover at den er så gennemarbejdet i det historiske perspektiv, så får bogen mig også til at tænke. Den skilter livet på en lidt anden måde end jeg er van til som læsere og det får en til at tænke over mange ting – hvilket jo bestemt er et plus!

Bortset fra det så elsker jeg virkelig forsiden – den er anderledes og interessant!

Af bogens bagside læses;
Gandi er beriget med en mor, der i vore dage ville blive betegnet som mønsterbryder. En mor, der ikke stiller spørgsmålstegn ved Gandi ́s evner, en mor der udnytter det selvtilstrækkelige bedsteborger miljø, en mor der ikke lader sig nøje. Gandi bliver hovedpersonen i eget liv - og en vigtig brik i andres - og da ingen diagnose, bedrevidende fagpersoner eller fordømmende medborgere blander sig, bliver det et liv rigt på oplevelser, kærlighed og fri udfoldelse.
Vi bliver via Gandis fødsel, opvækst og voksenliv taget ved hånden igennem vores allesammens samfund fra tiden efter 2. verdenskrig til i dag. På humoristisk vis afsløres alle svagheder ved såvel menneskeligheden som den tids, hvori vores velfærdssamfund skabes.