Himmelveje

379,95 kr.

Titel: Himmelveje 

Forfatter: Mona Dalkær Jacobsen 

ISBN: 978-87-94174-23-7

Forudbestil bogen nu (forventet levering omkring slutningen af december)Antal
1
Tilføj til kurv

I Himmelveje følger vi i Kirstine Pallesens eventyrlige fodspor jorden rundt, lige fra den første udrejse gennem Suezkanalen og den Transsibiriske Jernbane, til den sidste hjemrejse mange år senere, som gik over Stillehavet og videre gennem Panamakanalen. 

Lige efter bokseoprøret og under det firetusinde år gamle kejserdømmes fald, boede og arbejdede hun i en årrække blandt de kinesiske kvinder og børn. På utallige rejser til Manchuriet, oplevede hun den gruopvækkede tid med overtro, kvindeundertrykkelse, snørede fødder og værst af alt, måden hvorpå man forsøgte at skaffe sig af med nyfødte pigebørn. 

En spændende, uhyggelig, men også helt vidunderlig beretning om en modig og hjertevarm kvinde, der turde bryde med datidens konventionelle traditioner og følge sit "kald". - At rejse ud for at bringe kristendom og kærlighed til Manchuriets forsømte kvindeverden. 


Uddrag af anmeldelse: 

"En helt ubegribelig præstation. Her er tale om en skildring med en så stor detaljerigdom, at der må ligge et enormt forarbejde bag. De citerede breve, kædet sammen med de prisværdigt mange fotografier, danner rammen om en særdeles bevægende fortælling om en kvinde og hendes talrige prøvelser." 

Knud Mogensen, Randers Amtsavis