Klimaprofeti - Vores nye religion?

279,95 kr.
Mængderabat
Ved køb af 5: 251,96 kr.

Forfatter: Lars Forring

ISBN: 978-87-94174-16-9

Få varen pakket ind
Indpakning
+15,00 kr.
Antal
1
Tilføj til kurv

Igennem de seneste 20 år har Lars Forring interesseret sig for klima-spørgsmål. En snak for et par år siden med forlægger Bjarne Smed, Forlaget Bogform, resulterede i, at Lars med baggrund i blandt andet 8000-9000 artikler og en masse avisudklip besluttede sig for at se nærmere på den herskende opfattelse af klimaspørgsmålet. Det blev til to års intense studier og til en debatbog, der har fået titlen "Klimaprofeti -  Vores nye religion?".

Lars Forring stiller sig særdeles skeptisk til de gængse profetier om stigende temperatur og vandstand. Han gør det som resultat af sine studier, naturligvis med en baggrund som akademiker, men uden antydning af ønske om personlig, endsige økonomisk, vinding.

Bogen rummer en oversigt over rapporter om klimaet fra Intergovernmental Panel on Climate Change, IPCC, siden 1990. Disse rapporter danner i reglen basis for den aktuelle debat om klimaudviklingen, men Lars Forring påviser væsentlige fejl.

Et eksempel på dette er den amerikanske politiker Al Gores påstande om, at isen på Polerne og verdens gletsjere smelter. Således vil gletsjerne på Himalaya, ifølge Al Gore, været borte inden 2035, hvis den nuværende globale opvarmning fortsætter: Al Gores beretning er, af retten i England, bedømt som klima-aktivisme og uvidenskabelig. Derfor må hans film ikke bruges som undervisning i UK. Efterfølgende har IPCC udsat nedsmeltningen af gletsjerne i Himalaya til år 2350.

I et andet tilfælde er data slettet og en computer angiveligt brændt sammen, fordi klimaforskeres data og statistiske beregninger ikke flugter med virkeligheden. Alligevel beholder man tilsyneladende forklaringen om, at nu er verdenstemperaturen steget 2,1 grader celsius, skriver Lars Forring.

De forskellige afsnit i bogen vil være ledsaget af meget illustrative tegninger, der blandt andet viser, hvordan temperaturerne reelt har udviklet sig over tid.

Lars Forring har tidligere udgivet:
  • Tempelriddernes forsvundne relikvie
  • Flugten fra Golgatha
  • Terror Danmark