Mindful ledelse

239,95 kr.
3 anmeldelser
Varenummer: 978-87-91699-94-8
Mængderabat
Ved køb af 10: 203,96 kr.

Forfatter: Bo Weinreich
Varenummer: 978-87-91699-94-8

Få varen pakket ind
Antal
1
Tilføj til kurv

Mindful ledelse er som en skatkiste, der indeholder et væld af muligheder for personlig udvikling. Med forholdsvis enkle metoder kan du styrke dit lederskab på en lang række områder: 

  • Nærvær og empati 
  • Selvindsigt og en dybere forståelse for egne muligheder og begrænsninger 
  • Harmoni og ro i sindet 
  • Fokus og klarhed i tanke og beslutningstagen 
  • Kontrol over egne tanker, følelser og handlinger 
  • Øget kreativitet 
  • Modstandskraft over for stress 

Her får du en letlæst introduktion til mindful ledelse og nogle praktiske værktøjer, så du kan gå i gang med det samme. Er du parat til en udviklingsrejse, der vil forandre dit lederskab og dit liv? 


Uddrag fra lektørudtalelse, DBC:

"Vurdering: Bogen er velskrevet, kort, præcis og hurtig læst og kan give inspiration til at gå i gang med de enkelte øvelser og fordybe sig yderligere i emnet."

Kundeanmeldelser

Baseret på 3 anmeldelser
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
19. aug. 2022

Sine
En oplagt bog for danske ledere
Hvis man ønsker at styrke sit lederskab og forebygge stress på arbejdspladsen, så er Mindful ledelse en oplagt bog at læse.
Bogens formål er at præsentere mindfulness som et værktøj til at forbedre ens lederevner, og det gør den på en letlæselig og enkel måde.
Bogen er delt i to, hvor første del er en introduktion til de grundlæggende principper, og anden del introducerer læseren for ti øvelser, der kan hjælpe med at skabe fred i et hektisk arbejdsmiljø. Dette gør den nem at anvende, når man skal til at arbejde med øvelserne i praksis.
Øvelserne er lavet til at få en til at skabe fokus eksempelvis ved at koncentrere sig om sin vejrtrækning eller lukke det såkaldte tankemylder ude og kun koncentrere sig om det, man laver i nuet. Derudover er øvelserne simple og nemme at udføre derhjemme og på arbejdspladsen, hvilket gør det nemmere for en der måske stadig er ny til konceptet at afprøve det uden besvær.
Efter min mening er det bedste kapitel i bogen, det der handler om etik. Det understreger virkelig hvordan mindfulness kan være med til at skabe en god og inspirerende leder. Her er fokusset især på integritet og ego, og hvordan en god leder håndterer konflikter uden at miste besindelsen. Dette er efter min mening en særlig interessant og positiv tilgang til hvilke kvaliteter, en god leder skal besidde.
Simpel, god og relevant læsning til den udviklingsorienterede leder!
9. aug. 2022

Irene Høllund
Anmeldelse af bogen Mindful leadership
Bogen har til formål at få mindfulness ind på ledelsesgange som et værktøj til at blive en bedre leder og skabe en sund organisationskultur.
Forfatteren lægger op til at mindfulness kan ses på bundlinjen hvor han kommer med et eksempel på en dansk IT virksomhed, der har mindfulness som en del af deres virksomhedsstrategi.
Ifølge forfatteren, Bo Weinreich, er personlig udvikling nøglen til at blive en god leder, som desuden er et emne mange kigger ind i, især efter pandemien. At skabe en god work-life balance gøres i høj grad ved at arbejde med sig selv.
Gennem bogen mærker man tydeligt forfatternes holdning til hvad en god leder er. En der har overblik, er rolig, empatisk, kan kontrollere sine følelser og ikke er drevet af sit ego.
Bogen er skrevet for ledere. Personligt tror jeg at der skal meget til, før at en leder med stort ego vælger at læse en bog som denne, hvor det klart er mere interessant for den ledertype som forfatteren beskriver i bogen. Den sidstnævnte type vil have gavn af bogen som meget enkelt forklarer og giver eksempler på mindful ledelse.
Den enkelte struktur og formidling i bogen, gør det nemt at komme i gang med mindfulness som en travl leder. Der er mest fokus på meditation og man får også en del teknikker foræret.
Jeg synes at bogen formår at holde hvad den lover, at man som en travl leder får øjnene op for hvad mindful ledelse er, også er det op til den enkelte leder at afgøre om de vil fordybe sig i mindfulness.

- Irene Høllund, Performance Coach, www.mindfulledelse.com
7. jun. 2022

René Nedergaard
Letforståelig mindfulness
Bogen er en letforståelig tilgang til mindful ledelse baseret på forfatterens store erfaring med meditation og ledelse.

Letlæst og en nem og enkel måde , med lette og enkle metoder, til at få startet sin personlige udvikling op på. Jeg ser den som en fin begyndelse, som derefter kan udbygges med andre lignende værker, hvor der gås mere i dybden