På rumpen ned ad trappen

179,95 kr.

Forfatter: Jørgen Jørgensen
ISBN: 978-87-944174-14-5

Få varen pakket ind
Indpakning
+15,00 kr.
Antal
1
Tilføj til kurv

"Kom og hold fast i mit ærme, Søren, det er da til at blive tosset af al det her vipperi!
Det nåede Hans kun lige at få sagt, da det store læs begyndte at glide. De øverste lag gled langsomt fra hinanden, og Hans greb Sørens hånd, for nu begyndte det for alvor at kunne mærkes. - Hold godt fast, Søren. Og Søren blev klar over, at det her ikke var helt godt. - Vi må håbe det bedste, sagde Hans, - bare ikke det hele glider af vognen."

Hvordan det gik med det vippende kornlæs, for ikke at tale om bondekonens 148 æg og om ræven og kyllingerne, se det må du selv læse - eller få læst højt. Nu siger jeg ikke mere!

Forfatter: Om Jørgen Østergaard Jørgensen. Født 1951. Opvokset på bondegård på Fyn, og har hele sin barndom og ungdom været tæt på dyrene og hjulpet med at passe dem. Jørgen har arbejdet som konsulent og leder og har tidligere skrevet om organisation og ledelse. Arbejder freelance som mentor og coach. Jørgen læser al slags litteratur, er med i skrivegrupper, og har været aktiv i festivalen Vild med ORD. Jørgen er motionscyklisk og en habil bassist og harmonikaspiller i amatørorkestret: Old Stars Cycling Orchestra.

Illustrator: Runa Sand, født 1956, er folkeskolelærer og cand.mag. i dansk. Billeder har altid fyldt i Runas liv. I mange år har hun undervist børn i billedkunst. Desuden har hun lavet illustrationer og haft voksenhold i tegning og akvarel. De seneste år har Runa malet portrætter og naturmotiver i akryl, og børnebogen har for hende været en sjov udfordring, hvor hun har brugt forskellige teknikker i et personligt udtryk.