UA-141804900-1
  • Nøgle til det hellige mønster

Det startede med, at Henry Lincoln i 1969 tog på en nysgerrig ferie til Rennes-le-Château for at opklare det gådefulde mysterium om den fattige franske landsbypræst, som fra dag til dag kommer til penge, lægger sit liv om og tager hemmeligheden med sig i graven, da han pludselig dør.

Rennes-le-Château er blevet verdensberømt. Det ligger ved foden af Pyrenæerne, hvor tempelherrerne og katharerne i middelalderen satte deres præg på landskabet. Det var i øvrigt hertil, i følge sagnene, at Jesus undslap og sammen med Maria Magdalene blev stamfar til kongeslægten Merovingerne.

Henry Lincolns forskning fører ham omkring Louvre og til et gammelt maleri. Siden finder han ud af, at gåden om skatten kun er første trin på vejen mod mysteriets løsning. Hans opdagelse er, at den hemmelige nøgle ikke ligger begravet, men er åbenbar i selve landskabet - og ikke kun i Rennes-le-Chäteau - flere andre steder er der lignende tegn, bl.a. på Bornholm.

Nøgle til det hellige mønster er en fascinerende ærlig bog. Uden hokus pokus gør Henry Lincoln status over den livsopgave, han så at sige snublede over under en sommerferie i Frankrig.

Henry Lincoln

Mere fra Henry Lincoln

Tempelherrernes Hemmelighed - DVD

Tempelherrernes Hemmelighed - DVD

NU KUN 90 kr.Normalpris 180 kr.Du sparer 90 kr.Henry Lincoln og Erling Haagensens fremlægger deres s..

Kr. 90,- Eks. moms: Kr. 72,-


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God
Captcha

Nøgle til det hellige mønster

  • Forfatter: Henry Lincoln
  • Varenummer: 87-7466-342-9
  • Lagerstatus: På Lager
  • Kr. 195,-

  • Eks. moms: Kr. 156,-