Sandhedens time

279,95 kr.
Varenummer: 978-87-91699-87-0

Forfatter: Bo Paulsen
Varenummer: 978-87-91699-87-0

Få varen pakket ind
Indpakning
+15,00 kr.
Antal
1
Tilføj til kurv

I den første bog af Bo Paulsen med titlen “Begraver døden sandheden” føres læseren gennem en spændende handling frem til en slutning, som også rummer nogle uafklarede spørgsmål. Dem får læseren svaret på i bog nummer to, hvis titel ”Sandhedens time” antyder, at noget mere må være sket, og så skal mere i øvrigt ikke røbes her. Med fortsættelsen af sin første bog bekræfter Bo Paulsen sit store talent for at fortælle en god og spændende historie, tilsat professionel viden fra en karriere i det danske politi.

Læsningen lettes af, at “Sandhedens time” er delt ind i over 50 korte kapitler. Det er svært ikke lige at tage næste og næste og næste kapitel med, når man læser bogen, for Bo Paulsen formår også denne gang at holde spændingen i live til det allersidste.

“Sandhedens time” opleves naturligt nok ekstra værdifuld, hvis man også har læst Bo Paulsens første bog, fordi persongalleriet går igen herfra. Med udbytte kan man inden egentlig læsning studere oversigten over de personer, der optræder i bogen.

Knud Mogensen

- Forhenværende redaktør, Randers Amts Avis