Tempelherrernes arving - Nøglens vogtere

239,95 kr.
199,95 kr.
Varenummer: 87-91699-02-9

Forfatter: Bjarne H.A. Petersen
Varenummer: 87-91699-02-9

Få varen pakket ind
Indpakning
+15,00 kr.
Antal
1
Tilføj til kurv
En fortsættelse af Tempelherrernes Arving – Den 14. ridder og Elfenbenstestamentet.

Sidste bog i trilogien. 

Romanen fører ikke blot læseren ind i det 11. Århundrede – en af de mest kritiske og dramatiske perioder i middelalderens historie – man oplever samtidig nutiden gennem den succesfulde karrieremand, politibetjenten Peter.

En blændende fortælling der binder fortid og nutid sammen.

Tempelherrernes Arving- Den 14. Ridder
Efter sin mors begravelse – hun var hans sidste familiemedlem, tager Peter hen til hendes lejlighed for at tømme den for minder. Her venter en overraskelse i form af et mærkeligt testamente efterladt af hans biologiske far. Et testamente der fører ham frem til hans oprindelige families rødder.
Gennem Peter oplever vi et farvestrålende persongalleri: På den ene side tapre og fanatiske tempelherrer som kæmper for at bevarer ordenens ritualer, ry og kostbarheder, og på den anden side gamle nazister og den jødiske efterretningstjeneste der hver især jagter tempelherrernes skatte. Og vi får den spændende beretning om Peters kamp for at hindre tempelherrernes historiske effekter i at falde i forkerte hænder og få opklaret hemmelighederne omkring testamentet. En kamp der føres med moderne IT- og kommunikationsudstyr.
Romanen er en spændende blanding af fortid og nutid og en betagende læseoplevelse for de mange læsere, der er grebet af tempelridderne og deres korstog.