Tempelriddernes forsvundne relikvie

259,95 kr.
199,95 kr.
Varenummer: 978-87-91699-33-7
  • Forfatter: Lars Forring
    Varenummer: 978-879699337
Få varen pakket ind
Indpakning
+15,00 kr.
Antal
1
Tilføj til kurv

Historikeren Jack Mortimer tager til Nova Scotia efter sin fars pludselige død i Chester. På pensionatet finder han noter og oplysninger om et gammelt skrin, som faren har fundet under en arkæologisk udgravning af ruinen, The Temple Cross.
Skrinet har tilhørt tempelridderen Henry Sinclair, der sammen med sin kartograf Antonio Zeno og adjudant Chester Stuart ankom til Nova Scotia i 1398 for at finde et opbevaringssted til ordnens besiddelser, som havde været gemt i Skotland siden de franske tempelridderes arrestation i 1307.

Det fundne skrin indeholder dokumenter og en kodet meddelelse udfærdiget i indianerne fra Nova Scotias specielle hieroglyf-lignende tegn. De gamle informationer bliver derefter indledningen til en jagt på tempelriddernes forsvundne relikvie.

Romanen følger Jack Mortimers søgen i nutiden og skrinets ejere i flashback.
Det er ikke kun historikeren, der prøver at tyde tegnenes betydning. Tempelriddernes organisation er også blevet opmærksom på de tabte dokumenter samt Jack Mortimer og hans kærestes bestræbelser på at finde det forsvundne relikvie.